Next? :-s

Băieţel a fost la Next. Lui Băieţel i-a plăcut la nebunie Nextu', de-aia mai vrea şi la anul. Iniţial a fost sceptic, şi-a blestemat zilele că deh, el vroia să doarmă. În prima zi a fost plimbat de colo până colo să presteze diverse activităţi mai mult sau mai puţin interesante. Ca un băieţel harnic şi săritor ce e, s-a dus la Capitol să aştepte 4 invitaţi şi a stat mult şi bine în timp ce invitaţii se ghiftuiau la Marshall, dar Băieţel nu s-a supărat prea tare. Seara, l-au trimis la Otopeni să ia un alt invitat şi din nou a pierdut mult timp preţios făcând multe drumuri. A doua zi a luat decizia să şeadă tot restul festivalului la Scala unde fiind "on call" a făcut de toate, de la a-l direcţiona pe nenea Vasilică la mirifica budă până la tăiat bilete şi frecat menta la Gift Shop.


Dar Băieţel nu a fost frecat cât e ziua de lungă. El a ţopăit în Silver Church, unde l-au "încântat" Nişte Băieţi, a mers la Luna Amară şi a fost în extaz, a ascultat E.M.I.L. şi şi-a amintit de adolescenţa "tulburată", a fost la Museo Cafe la Nightlosers şi şi-a încheiat activitatea de voluntărit în B52 unde a petrecut cu prietenii până târziu în dimineaţă.


În concluzie, Băieţel mai vrea la Next şi simte lipsa agitaţiei şi zecilor de voci în jurul lui. Până atunci el trebuie să se pună pe treabă pentru Olimpiadele Comunicării.

0 Responses to "Next? :-s"

Trimiteți un comentariu