Băieţel a fost la Alexandrina

Băieţel a fost pe 9 aprilie la concert la Alexandrina. Artista basarabeancă a concertat în faţa unui public numeros, ce i-a depăşit aşteptările. Deşi concertul era programat să înceapă la ora 21:00, Băieţel a mai aşteptat o oră şi un pic până să o vadă în concert pentru prima dată.





Alexandrina a deschis concertul prin exprimarea solidarităţii pentru poporul şi familia ei, moment în care s-a abţinut să mai facă orice alt comentariu. Băieţel a fost impresionat de cât de calmă şi senină era artista, care pe parcursul concertului nu a interacţionat prea mult cu publicul, iar momentele în care o făcea erau dedicate exprimării aprecierii şi dragostei faţă de acesta.





De ce este tare stilul abordat de Alexandrina? Pentru că trupa ei combină mai multe instrumente precum chitară, trompetă, saxofon, trombon, contrabas, acordeon, mandolina, tobe şi pian, într-un mod inedit.







Per total concertul şi-a meritat toţi banii, deşi în înghesuiala aia se respira cam greu, dar asta demonstrează că o artistă cunoscută mai mult pe internet are lipici la un public larg.





2 Responses to "Băieţel a fost la Alexandrina"

Unknown spunea... 12 aprilie 2009 la 21:14

Băieţel a dat cu Blitz pe Alexandrina. De ce vorbeşte Băieţel la persoana a3a? :))

Băieţel spunea... 12 aprilie 2009 la 22:52

Băieţel a dat cu blitz pe Alexandrina o singură dată (cel putin în seria asta de poze). Băieţel foloseşte persoana a 3a pt că are personalităţi multiple :)) kidding, i guess :-?

Trimiteți un comentariu